Camerabewaking

Camerabewaking is vandaag niet meer weg te denken en is meer regel dan uitzondering geworden. Want ook u wil weten wat er gebeurt in en rond uw eigendom, wanneer u er (al dan) niet bent. Ook de opgenomen camerabeelden van dergelijke bewakingscamera's kunnen aangewend worden bij twijfel of als bewijs.

DBT verzorgt camerabewaking volgens de vigerende wetgeving op de privacy. Elke camera kan als stand alone geplaatst worden of met beheer op afstand. Wij verzorgen oplossingen met analoge camera's, thermische camera's en/of IP camera's, waarbij het opnametoestel in een netwerk wordt gezet, met toegankelijkheid via LAN of WAN. Vanzelfsprekend is verdere integratie met uw alarminstallatie mogelijk.

Camerabewaking plaatsen is hoe dan ook doeltreffend om inbrekers te ontmoedigen en te betrappen. U beschikt eveneens enige tijd over alle opgenomen beelden om te herbekijken en te analyseren op uw eigen PC of waar u maar wil. 

DBT zorgt voor kwaliteit en een professioneel gamma om u een passende totaaloplossing te bieden, afgestemd op uw budget en wensen. Contacteer ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.