Wie zijn wij

DBT Elektro is een snelgroeiend bedrijf met een gezonde dosis ambitie. Ondertussen bouwden wij meer dan tien jaar ervaring op met elektriciteit en toebehoren.  Doordat de baas zelf mee op de werven aanwezig is, door onze ruime ervaring én door uitsluitend gebruik te maken van de beste materialen van gerenommeerde, professionele merken, kunnen wij een onberispelijke kwaliteit garanderen.

Onze leuze is dat elke klant telt, of het nu over grote of kleine projecten gaat, particulieren of bedrijven. Wij behandelen iedere vraag en wens met de uiterste zorg en aandacht. Door samen te werken met verschillende onderaannemers kunnen we makkelijk grote projecten aan. Onze toekomstvisie is dat DBT Elektro nog verder mag groeien, zodat we op termijn ook internationale projecten kunnen aannemen.

Vakmanschap met oog voor detail, gekoppeld aan scherpe prijzen en een vlotte service op maat is waar we voor staan. Naast het aanleggen van alle mogelijke elektriciteitsvoorzieningen voor nieuwbouw en renovatieprojecten, zijn we ook gespecialiseerd in het onderhouden van industriële binnen- en buitenverlichting (op sportvelden, parkings, bedrijfsterreinen en in kantoren en winkels) en het plaatsen van speciale producten zoals domotica, camerabewaking, videofoons, telecom en ventilatiesystemen.

Nog vragen? Offerte op maat? Bespreek uw dromen met ons en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen. Bel ons op 014 418 568 of contacteerons online.