ELEKTRO

Naast algemene elektriciteitswerken voor zowel nieuwbouw als renovatie, is DBT Elektro ook gespecialiseerd in het plaatsen van enkele gespecialiseerde producten. Aarzel niet om ons om informatie te vragen. Samen zoeken we naar de oplossing die het beste past bij uw behoeften en de gewenste stijl. Uiteraard werken wij uitsluitend met kwalitatieve producten van topmerken.  

  • Verlichting: wij hebben een passie voor alle soorten verlichting, zowel bij particulieren als bedrijven. Naast alle soorten binnenverlichting – van moderne, functionele verlichting tot sfeervolle, dimbare lichtbronnen – voorzien we desgewenst ook gevelverlichting en grondspots. Deze zijn ideaal om uw huis en tuin van extra sfeer te voorzien, of uw bedrijf meer uitstraling te bezorgen. Bovendien kan deze buitenverlichting ook een praktische functie hebben. 
  • Domotica: Ook het aansluiten van domotica, het integreren van elektronische apparaturen in huis, behoort tot de mogelijkheden.Wij sluiten allerlei elektronische apparaten aan op smartphones en touchscreens, zodat u verlichting, verwarming en andere elektrische toestellen heel eenvoudig kan bedienen.
  • Telecom 
  • Ventilatiesystemen 
  • Camerabewaking en videofoons

Ook het onderhouden van industriële verlichting behoort tot onze diensten, zoals preventief onderhoud, herstellingen en het vervangen van lampen. Dit doen we voor zowel binnen- als buitenverlichting, op bijvoorbeeld sportvelden, parkings en bedrijfsterreinen, en in winkels en kantoren.

U bent op zoek naar een specifiek product? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en we kijken wat we voor u kunnen doen.