VENTILATIE

In onze huidige maatschappij leven we vooral binnen afgesloten ruimtes! Maar liefst 75% van onze tijd vertoeven we niet in de buitenlucht. Een gezond binnenklimaat is dan ook van groot belang! Daarom zorgen wij voor een goede ventilatie van de lucht in binnenruimtes. Zo zorgen we vooral voor het welbehagen, het comfort, de hygiĆ«ne en de gezondheid van de bewoners of werknemers. 

DBT biedt u professionele, kwalitatieve en globale oplossingen aan, voor een zuinige, comfortabele en gezonde ventilatie. Om deze verse lucht te bekomen, voeren we gezuiverde zuurstof aan en voeren we overtollige vochtigheid af. Zo vermijden we ondermeer condensatie en schimmelvorming.

Om de gewenste luchtkwaliteit in de binnenruimte te garanderen, gaan we dus enerzijds de vervuilde lucht verwijderen, terwijl we verse buitenlucht aanvoeren. Natuurlijk letten we daarbij op een zo laag mogelijk verbruik van energie en een zo stil mogelijk systeem.

Een ventilatiesysteem werkt automatisch, energiezuinig en stil. We filteren alle onzuiverheden er uit en sparen energie door warmte te recupereren uit de afvoerlucht. Door dergelijke aanpak verlengt u de levensduur van uw woning of kantoorruimte.

Voor meer informatie, een plaatsbezoek en een passende offerte, kan u ons gewoon contacteren.